onsdag den 25. maj 2016



Velkommen til
Healing Story Workshop
12-14 august 2016
Merløsegaard, Sjælland

med
Inger Lise Oelrich

    Hvordan kan ord og billeder i eventyr og myter virke hjælpende og udviklende på vore liv derhjemme, på arbejdspladsen og i mødet med andre? Hvert menneske har en historie at fortælle, et liv at udtrykke, med erfaringer, oplevelser og indsigter hentet på vejen. Åben munden og tal! Lad billederne strømme frem! Gennem den skabende fantasi får tankerne vinger og hjertet finder sin stemme.
     Gennem enkle og inspirerende øvelser dykker vi ned i traditionelle eventyr og visdomshistorier. Vi samler skatte fra vore egne liv og kaster os ud i den intuitive fortælling! Vi maler med ord, udforsker og lytter efter de dybere sammenhænge mellem vort indre liv og verden omkring os. Du vil høre eksempler på Healing Story og de mange måder det bliver brugt i dag rundtom i verden for at styrke fælleskab, udvikle tillid og bidrage til social healing.
    Alle er velkomne! Ingen forkundskaber nødvendige.

Healing Story er i dag en stærkt voksende bevægelse, hvor man arbejder med levende fortælling og værdsættende lytning i et bredt spektrum af sammen-hænge, som i sundhedsvæsenet, arbejdslivet, skolen, ved konfliktløsning, som hjælp ved livskriser og fredsarbejde samt som metode til personlig udvikling.

    Inger Lise Oelrich er teaterinstruktør, storyteller og forfatter som har arbejdet med kreativitet og voksenuddannelse i over 30 år. Hun har siden 2006 ledet en nordisk Healing Story uddannelse, er arrangør af int. Storytelling symposier samt idékvinde til en række innovative projekter, bl.a. storytelling i fredsarbejde med Folke Bernadotteakademin i Sverige. Inger Lises seneste bog er THE NEW STORY Storytelling as a Pathway to Peace, 2015 For mere info se hjemmesiderne.

KURSUS PRIS: 2.300 DKK
TID: Fredag 12 August kl. 14.00 – Søndag 14 August kl 16.00
STED: Merløsegaard Herregård, Store Merløse, Sjælland
ØKO KOST & LOGI: Fuld pension 1.750 DKK
(dobbelt værelse). Kun kost for begge dage 900 DKK

Mere info om kursusindhold & TILMELDING ALLER SENEST 26 juli 2016
til Inger Lise Oelrich ilo@storytellingforlife.com

Storytelling for Life, Inger Lise Oelrich
Telefon: 0046 721595670 - ilo@storytellingforlife.com