tirsdag den 1. juli 2014

SOMMERHILSEN

ALBA er en fortællekappe vævet af morgengryets første helende solstråler - så fuld af fred, regnbuer, bølgeskvulp, vindpust og frydefuld fuglesang.
Det er et inderligt håb, at så mange som muligt vil være med til at bære og dele denne kappe, og væve videre på den ud af utæmmet kreativ mild og vild skaberkraft og saft !!
AKTIVITETER her i sommer er SYMPOSIET I FINLAND fra d. 26. juli til d. 2. august.



SOMMERMØDET bliver i år en NATURVANDRING

........ ideen fik vi, da vi gik tur i forbindelse med sidste bestyrelsesmøde i maj, og samtidig er den store bevægelse i AlbaNordisk (Norge, Sverige, Finland, Danmark) lige nu en forening med naturens kræfter.


Vi tænker at finde en rute på omkring 10 km. i smuk og fredelig natur, hvor vi kan tale, fortælle, være stille, gå i fordybelse og lave stop med øvelser. I fht. øvelserne tænker vi at hente inspiration i Inger Lise Oehlrichs (Albas moder) naturøvelser, men det kunne også være andre ting som en sang, bøn, dyb lytten mmm. De af deltagerne der har lyst til at bidrage med en øvelse, giver besked så hurtigt som muligt i forvejen – tusindfrydstak :)
Vandringen slutter ved et shelter eller lejrplads, hvor vi kan tænde et bål og lave fælles mad. Her kan vi fortælle for hinanden omkring ilden hele aftenen, og overnatte.
Vi skal til en start have fundet en vandrerute et sted i landet, hvor de rette faciliteter er til stede, så kom endelig med gode ideer!!?? I Bønsvig hos Ninna er der en fin rute igennem skoven, langs havet og en velegnet lejrplads – så hvis der ikke er andre steder, der kalder på os, så er her både smukt, fredeligt og sjælfuldt!
Datoen har vi sat til d. 23.-24. august – videre info vil løbende kunne ses på hjemmesiden.
Søndag vil vi afholde et par timers visionsmøde for Albadanmark, hvor vi håber, at så mange af jer som muligt kan blive og deltage med inspiration til, hvad vi kan bruge vores forening til – hvor og hvordan vi udbreder helende fortælling.