onsdag den 13. marts 2013


Det er med stor glæde at vi kan invitere til Nordisk symposium på Rødkilde højskole den 6 - 13 juli i år. Symposiet har temaet "Jordens stemmer", med under titlen "Alle stemmer spirer frem". Danmark fik symposiums faklen sidste sommer i Norge på det Internationale Symposium i Rauland. Tanken der fra vores fælles møde var, at det Nordiske symposium skulle åbne dørene for en ny generation af fortællere. At styrke at alle stemmer spirer frem! 

Derfor er det Nordiske symposium både et symposium som vi kender det, med 5 gennemgående workshops, hvoraf 4 repræsenterer de Nordiske lande, men også et symposium hvor vi inviterer alle jer til at deltage i vores kursus bazar, med en smagsprøve på jeres arbejde med helende fortælling. Vi gør dette for at styrke vores samarbejde og for at skabe udvikling i arbejdet med helende fortælling. 

Som noget nyt bliver det muligt at tage familien med på symposium, den ene af de 5 workshops er særligt lavet til og omkring børnene. Det er vores ønske at åbne for at mange flere får kendskab og lov til at deltage i arbejdet med helende fortælling. Og det er vores ønske at skabe en stærk familie omkring dette arbejde.

Kik ind på hjemmesiden www.albadanmark.dk og læs mere.

Hent programmet Program - JORDENS STEMMER