onsdag den 10. december 2014

Storytelling som helende kraft

KUNSTEN AT UNDERVISE
Form, overblik, rytme, mål
25  - 27 Februar 2015 på Bredeshave, Marjatta, Danmark

Kursus med Inger Lise Oelrich, teaterinstruktør og fortæller

    At undervise er en kunst og et levende møde med andre mennesker. Man har et materiale man vil formidle, men der er også hensyn som skal tages i forholdt til den enkeltes udgangspunkt og slumrende evner. Hvordan får man en hel gruppe til at svinge sammen på en god måde? Hvad er egentlig lærerens intention, når man arbejder med fortælling som skabende, helsebringende kraft og hvordan skaber man rum, hvor inspirationen flyder og en parathed overfor nye oplevelser vækkes?
    Kurset udgør Modul III af et nordiskt forløb der startede i foråret 2014 og er denne gang åbent for alle interesserede, som vil fordybe sig i emnet og få nye redskaber til undervisning og ledelse af grupper indenfor området. Vi vil arbejde med følgende temaer:

· Hvordan former man en dag, et forløb? Overblik, rytme, mål.
· Personlig intention og lærerens rolle, hvordan giver man feedback?
· Lærerens forberedelse – at udvikle et lægende pædagogisk blik
· Eget arbejde – nærvær, selvtillid, mod og evnen til at stå på kanten af det ukendte

    Inger Lise Oelrich er teaterinstruktør, fortæller og forfatter til flere bøger om storytelling og kreativitet. Hun har siden 2006 ledet en nordisk uddannelse i fortællingens helende kraft, healing story, og er initiativtager til en række nyskabende projekter og symposier med fokus på hvordan fortælling kan tillempes i hverdagen, applied storytelling. Hendes seneste bog ”THE NEW STORY Storytelling as a Pathway to Peace” udkom efteråret 2014, for mere information og kontakt se: www.thenewstory.nu.

Kurset starter med middag og åbent foredrag onsdag aften, hvor Inger Lise fortæller om sin nye bog og arbejdet med storytelling, fred og fællesskab.

Pris for kursus: 2600,00kr
Sted: Bredeshave, Marjatta, Strandvejen 11, 4733 Tappernøje
Tid: Onsdag 25 Februar kl 17.00 – Lørdag 28 Februar kl 13.00
Kost: 620,00kr inkluderer alle måltider og kaffepauser. Kun frukost og kaffepauser, inkl. onsdag aftensmad: 425,00kr. Har du brug for vegetarmad eller særlige allergihensyn, lad os det vide ved tilmelding
Logi: 250,00/nat + 50,00kr for sengelinned

Mere information og TILMELDING til Mette Ryom-Røjbek mry@marjatta.dk, Mobil: 30626563

SENEST 10 Februar 2015, dog meget gerne før!